Facultatea de Știința și ingineria alimentelor

SCSS site

DRAGI STUDENȚI,

În perioada 25 – 26 mai 2023, Facultatea Știința și Ingineria Alimentelor vă invită să participați la Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești care, în acest an se va desfășura on site. Pentru colegii noștri, de la facultățile de profil din țară va exista și posibilitatea susținerii lucrărilor, on line, prin intermediul Platformei Microsoft Teams.

Evenimentul Științific intitulat, OPEN INNOVATION FOR A SUSTAINABLE FOOD SYSTEM, are ca obiectiv principal încurajarea schimbului de idei, concepte, experiențe în domeniul Științelor vieții aplicate și Biotehnologii, între studenți, masteranzi și cadre didactice. Totodată, urmărește dezvoltarea limbajului științific și adaptarea la modul de transmitere a informațiilor într-o limbă de circulație internațională, respectiv limba engleză.

Sesiunea de comunicări reunește în cadrul secțiunilor denumite sugestiv, From Students` Research Towards Innovation in Food Science and Food Technology, și Challenges and Opportunities for Aquaculture and Environmental Sciences, prezentări ale rezultatelor obținute din cercetarea științifică, construind în același timp un cadru conceptual în care să se explice și să se formuleze noi direcții de cercetare dar și noi oportunități de colaborare. 

Anul acesta vom oferi și posibilitatea elevilor de liceu, din clasele a XI-a și a XII-a, de a ni se alătura demersului stiintific, cu prezentări tip poster, și prin care să demonstreze abilități, deprinderi și înclinații către cercetare științifică.

Evenimentul nu percepe taxă de înscriere!