Înregistrare

Calendarul SCŞS a Facultăţii Transfrontaliere

20 aprilie - 4 mai 2020

Transmiterea titlurilor către coordonatori

5 mai 2020 – 26 mai 2020

Trimiterea prezentărilor și a rezumatelor către coordonatorii lucrărilor

27 mai 2020 – 29 mai 2020

Desfăşurarea evenimentului pe secţiuni şi evaluarea lucrărilor

 2  iunie

Afişarea rezultatelor

 

Filmarea (maxim 10 minute, cu titlul nume prenume student, program, an de studiu (exemplu Daniel Manaila_1 LMA), precum şi rezumatul lucrării se vor trimite până cel tâziu 26 mai 2020, pe adresa de e-mail a coordonatorului de lucrare, cu subiectul SCSS Facultatea Transfrontaliera & Nume autor corespondent. Rezumatele lucrărilor vor fi publicate intr-un volum Book of Abstracts, care va fi disponibil pe site-ul evenimentului, după încheierea Sesiunii.

Participare

Fiecare autor poate participa cu maxim 4 lucrări/prezentări. rezentările, realizate în aplicaţia MS PowerPoint, vor conţine minimum 10 diapozitive (slide-uri) și maximum 20 de diapozitive. Durata prezentărilor va fi de maxim 10 minute.

Instrucţiuni de redactare a rezumatelor

Rezumatul lucrărilor va fi redactat în limba română (franceză sau engleză pentru lucrările prezentate într-o limbă străină). Rezumatul lucrărilor va conține minim 200 și maximum 500 de cuvinte, pe format A4, cu următoarea setare a paginilor: stânga 25 mm, dreapta 25 mm, sus 25 mm, jos 25 mm. Instrucțiunile de redactare a rezumatelor sunt următoarele:

Secțiunea

Secțiunea la care a fost înregistrată lucrarea în cadrul SCSS a Facultăţii Transfrontaliere Times New Roman 11, centrat, la un rând.

Titlul lucrării

Times New Roman 14, bold, majuscule, centrat, la un rând, la un rând faţă de secțiunea la care a fost înregistrată lucrarea.

Nume și Prenume

Autor(i)

Times New Roman 11, centrat, majuscule, la un rând faţă de titlul lucrării.

Nume și Prenume

cadru didactic coordonator

Times New Roman 11, centrat, la un rând faţă de autor(i).

Denumirea instituţiei

Times New Roman 11, normal, majuscule, la un rând faţă de numele cadrului didactic coordonator.

Rezumatul

Times New Roman 11, la un rând faţă de denumirea instituţiei, spaţiere la un rând, aliniere stânga dreapta (Justify). Rezumatul va fi de minim 200 și maximum 500 de cuvinte.

Cuvinte cheie

Times New Roman 11, maxim 5 cuvinte cheie.

 

Instrucţiuni de redactare a prezentărilor

Prezentările se vor redacta în limba română sau engleză/ franceză (pentru studenţii LMA). Numărul de diapozitive (slide-uri) este minimum 10, iar cel maximum este 20. Se recomandă ca prezentările să fie realizate în versiunile Power Point 2003, XP, 2007, 2010, 2013 și 2016, salvate cu extensia ppt sau pptx. Se recomandă utilizarea fonturilor comune: Times New Roman, Arial, Calibri etc.

Slide 1

Pagină sus: Antetul Facultății Transfrontaliere

Pagină mijloc: Titlul lucrării (centrat, bold, majuscule)

Pagină jos: Nume și Prenume autor(i), Nume și Prenume cadru didactic coordonator

Pagină subsol: Sesiunea de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti ", Facultatea Transfrontalieră 27-29 mai 2020

Slide 2

Scopulobiectivele și motivația alegerii temei propuse

Slide 3-9(19)

Metodologia de cercetare

Slide 10(20)

Bibliografia va fi elaborată în ordine alfabetică după numele primului autor (Nume autor, Iniţiala prenumelui, Titlul lucrării, Editura, Volum, Anul apariţiei, paginaţia etc.)